New Project (1)

Wijnhouder

Met deze stoere unieke wijnhouder maakt u uw aankleding in huis, restaurant of hotel compleet. De wijnhouder bestaat uit mat zwart gepoedercoat stalen wijnstandaard met een gegoten aluminium emmer. Deze unieke combinatie zorgt voor een tijdloze uitstraling en heeft de lóóks en is gebruiksvriendelijk door de uitneembare emmer. De wijnhouder alleen al is een fantastische toevoeging aan uw achtertuin, maar het is ook de perfecte aanvulling op het bakbeest.

Levertijd

• Levertijd binnen 15 werkdagen
• Levering binnen Nederland
• Voor levering buiten Nederland, vraag hier de mogelijkheden aan.

199,00 incl. btw

Specificaties

• Hoogte: 75 cm
• Breedte: ca. 25 cm
• Inhoud wijnemmer: 3 liter
• Materiaal Winestand: mat zwart gepoedercoat staal
• Materiaal wijnemmer: gegoten aluminium

KIJK DIT DAN!

Een Bakbeest wordt uiteraard warm tijdens het gebruik. De Fireguards van Kettan bieden een eerste bescherming tegen aanraken van de warme delen van een Bakbeest. De Fireguard is voorzien van gebeitst merantihout, gemonteerd op een cortenstalen drager. Ook

Wilt u uw Bakbeest zo optimaal mogelijk gebruiken? Maak ‘m dan compleet met een Grill. Met behulp van losneembare handgrepen geleverd bij uw Bakbeest kunt u de grill eenvoudig afnemen. Oneindige mogelijkheden in het bereiden van uw favorieten gerechten.

Met een Bakbeest wordt outdoor cooking een ware belevenis! Gebouwd van cortenstaal krijgt een Bakbeest een roestkleurige, tijdloze uitstraling met een lange levensduur. Voorzien van een geborstelde bakplaat kunt u ieder gezelschap laten meegenieten van uw kookkunsten. Houtgestookt maakt u natuurlijk de heerlijkste maaltijden.

Bent u ook al zo’n tijd op zoek naar een unieke, stoere, tijdloze buitenlamp? Dan is deze lamp alle moeite waard! De buitenlamp is gemaakt van robuust cortenstaal en voorzien van een zuinige retro-led lamp. Cortenstaal heeft een unieke, roestkleurige uitstraling met een zeer lange levensduur. Montage is zo eenvoudig mogelijk gemaakt, de dopmoeren voor de verankering worden bijgeleverd.

Wine stand

De wine stand is een stoere, robuuste, stijlvolle en bovenal functionele toevoeging aan iedere achtertuin. Met de juiste hoeveelheid ijs en een mooie fles wijn waant u zichtzelf op een gezellig terras aan de Spaanse costa, terwijl u gewoon met uw vrienden in de achtertuin geniet!

Kettan, mooi spul!

Wij ontwikkelen en ontwerpen mooi spul. Gebruiksvoorwerpen die uw leven een stukje makkelijker maken. Dit doen wij helemaal met de hand volgens het oude ambacht, want zo kunnen we ons oog voor detail goed gebruiken om de kleinste randjes af te werken en de montage voor u zo simpel mogelijk gehouden.

Stel uw vraag over de wine stand

Wilt u meer weten over de wijnhouder? Neem gerust contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar met vakkundig advies. 

0