New Project (1)

Barbecue grill

Wilt u uw Bakbeest zo optimaal mogelijk gebruiken? Maak ‘m dan compleet met een Grill. Met behulp van losneembare handgrepen geleverd bij uw Bakbeest kunt u de grill eenvoudig afnemen. Kortom: oneindige mogelijkheden in het bereiden van uw favorieten gerechten!

Wilt u meer zien of informatie van onze bakbeesten? Kijk dan snel onze instructievideo of neem contact met ons op.

Levering

• Geleverd op pallet
• Levertijd binnen 5 werkdagen
• Levering binnen Nederland
• Voor levering buiten Nederland, vraag hier de mogelijkheden aan. 

Wilt u de grills liever eerst in het echt bekijken? U bent van harte welkom! Plan uw afspraak a.u.b. van tevoren.

ONZE GRILLS

ACCESSOIRES

Met een Bakbeest wordt outdoor cooking een ware belevenis! Gebouwd van cortenstaal krijgt een Bakbeest een roestkleurige, tijdloze uitstraling met een lange levensduur. Voorzien van een geborstelde bakplaat kunt u ieder gezelschap laten meegenieten van uw kookkunsten. Houtgestookt maakt u natuurlijk de heerlijkste maaltijden.

Bent u ook al zo’n tijd op zoek naar een unieke, stoere, tijdloze buitenlamp? Dan is deze lamp alle moeite waard! De buitenlamp is gemaakt van robuust cortenstaal en voorzien van een zuinige retro-led lamp. Cortenstaal heeft een unieke, roestkleurige uitstraling met een zeer lange levensduur. Montage is zo eenvoudig mogelijk gemaakt, de dopmoeren voor de verankering worden bijgeleverd.

Een Bakbeest wordt uiteraard warm tijdens het gebruik. De Fireguards van Kettan bieden een eerste bescherming tegen aanraken van de warme delen van een Bakbeest. De Fireguard is voorzien van gebeitst merantihout, gemonteerd op een cortenstalen drager. Ook

Met deze stoere unieke wijnhouder maakt u uw aankleding in huis, restaurant of hotel compleet. De wijnhouder bestaat uit mat zwart gepoedercoat stalen standaard met een gegoten aluminium emmer. Deze unieke combinatie zorgt voor een tijdloze uitstraling en heeft de lóóks en is gebruiksvriendelijk door de uitneembare emmer.

Barbecue Grills

Onze barbecue grills komen in verschillende maten die bijpassend zijn aan de bakbeesten. De BBQ grills zijn gemaakt van hoogwaardig geborsteld staal en makkelijk aan te brengen en te verwijderen. Met bijgeleverde handgrepen pakt u de grill zonder problemen van het bakbeest. De BBQ grills zijn de perfecte aanvulling van uw gezellige barbecue-avonden.

Kettan, mooi spul!

Wij ontwikkelen en ontwerpen mooi spul. Gebruiksvoorwerpen die uw leven een stukje makkelijker maken. Dit doen wij helemaal met de hand volgens het oude ambacht, want zo kunnen we ons oog voor detail goed gebruiken om de kleinste randjes af te werken en de montage voor u zo simpel mogelijk te houden.

Stel uw vraag over de BBQ grills

Wilt u meer weten over de grills? Neem gerust contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar met vakkundig advies.

0