New Project (1)

Fireguard

Een Bakbeest wordt uiteraard warm tijdens het gebruik. De Fireguard biedt een eerste bescherming tegen aanraken van de warme delen van een Bakbeest. De Fireguard is gemaakt van bamboe, gemonteerd op een cortenstalen drager. Ook kunt u kookgerei of een drankje plaatsen aan of op de Fireguard.

Wilt u meer zien of informatie van onze bakbeesten? Kijk dan snel onze instructievideo of neem contact met ons op.

Levering

• Geleverd op pallet
• Levertijd binnen 5 werkdagen
• Levering binnen Nederland
• Voor levering buiten Nederland, vraag hier de mogelijkheden aan

Wilt u de fireguards liever eerst in het echt bekijken? U bent van harte welkom! Plan uw afspraak a.u.b. van tevoren.

ONZE FIREGUARDS

KIJK DIT DAN!

Met een Bakbeest wordt outdoor cooking een ware belevenis! Gebouwd van cortenstaal krijgt een Bakbeest een roestkleurige, tijdloze uitstraling met een lange levensduur. Voorzien van een geborstelde bakplaat kunt u ieder gezelschap laten meegenieten van uw kookkunsten. Houtgestookt maakt u natuurlijk de heerlijkste maaltijden.

Wilt u uw Bakbeest zo optimaal mogelijk gebruiken? Maak ‘m dan compleet met een Grill. Met behulp van losneembare handgrepen geleverd bij uw Bakbeest kunt u de grill eenvoudig afnemen. Oneindige mogelijkheden in het bereiden van uw favorieten gerechten.

Bent u ook al zo’n tijd op zoek naar een unieke, stoere, tijdloze buitenlamp? Dan is deze lamp alle moeite waard! De buitenlamp is gemaakt van robuust cortenstaal en voorzien van een zuinige retro-led lamp. Cortenstaal heeft een unieke, roestkleurige uitstraling met een zeer lange levensduur. Montage is zo eenvoudig mogelijk gemaakt, de dopmoeren voor de verankering worden bijgeleverd.

Met deze stoere unieke wijnhouder maakt u uw aankleding in huis, restaurant of hotel compleet. De wijnhouder bestaat uit mat zwart gepoedercoat stalen standaard met een gegoten aluminium emmer. Deze unieke combinatie zorgt voor een tijdloze uitstraling en heeft de lóóks en is gebruiksvriendelijk door de uitneembare emmer.

Fireguards, lekker koel

De fireguards bieden extra bescherming tegen de hitte van het Bakbeest. Monteer de fireguard en u kunt het bakbeest altijd verplaatsen, ook als de robuuste barbecue nog heet is! 

Kettan, mooi spul!

Wij ontwikkelen en ontwerpen mooi spul. Gebruiksvoorwerpen die uw leven een stukje makkelijker maken. Dit doen wij helemaal met de hand volgens het oude ambacht, want zo kunnen we ons oog voor detail goed gebruiken om de kleinste randjes af te werken en de montage voor u zo simpel mogelijk gehouden.

Stel uw vraag over de fireguards

Wilt u meer informatie over de fireguards? Neem gerust contact met ons op! We staan graag voor u klaar met vakkundig advies.

0