New Project (1)

Buitenlamp

Bent u ook al zo’n tijd op zoek naar een unieke, stoere, tijdloze buitenlamp? Dan is deze lamp alle moeite waard! De buitenlamp is gemaakt van robuust cortenstaal en voorzien van een zuinige retro-led lamp. Cortenstaal heeft een unieke, roestkleurige uitstraling met een zeer lange levensduur. Montage is zo eenvoudig mogelijk gemaakt, de dopmoeren voor de verankering worden bijgeleverd.

Levertijd

• Levertijd binnen 15 werkdagen
• Levering binnen Nederland
• Voor levering buiten Nederland, vraag hier de mogelijkheden aan.

€195,00 incl. btw

Specificaties 

• Hoogte: 90 cm
• Diameter: 15 cm
• Voedingsspanning: 230 volt AC
• Materiaal: cortenstaal met glazen lamphuis
• Voorzien van afdichtrubbers

KIJK DIT DAN!

Met een Bakbeest wordt outdoor cooking een ware belevenis! Gebouwd van cortenstaal krijgt een Bakbeest een roestkleurige, tijdloze uitstraling met een lange levensduur. Voorzien van een geborstelde bakplaat kunt u ieder gezelschap laten meegenieten van uw kookkunsten. Houtgestookt maakt u natuurlijk de heerlijkste maaltijden.

Wilt u uw Bakbeest zo optimaal mogelijk gebruiken? Maak ‘m dan compleet met een Grill. Met behulp van losneembare handgrepen geleverd bij uw Bakbeest kunt u de grill eenvoudig afnemen. Oneindige mogelijkheden in het bereiden van uw favorieten gerechten.

Een Bakbeest wordt uiteraard warm tijdens het gebruik. De Fireguards van Kettan bieden een eerste bescherming tegen aanraken van de warme delen van een Bakbeest. De Fireguard is voorzien van gebeitst merantihout, gemonteerd op een cortenstalen drager. Ook kunt u kookgerei of een drankje plaatsen aan of op de Fireguard.

Met deze stoere unieke wijnhouder maakt u uw aankleding in huis, restaurant of hotel compleet. De wijnhouder bestaat uit mat zwart gepoedercoat stalen standaard met een gegoten aluminium emmer. Deze unieke combinatie zorgt voor een tijdloze uitstraling en heeft de lóóks en is gebruiksvriendelijk door de uitneembare emmer.

Gezellige buitenlamp

De buitenlamp is een zeer gezellige toevoeging aan iedere tuin. Stoer en stijlvol overdag. Gezellig en sfeervol in de avond. Ziet u de heerlijke avonden al voor u? 

Kettan, mooi spul!

Wij ontwikkelen en ontwerpen mooi spul. Gebruiksvoorwerpen die uw leven een stukje makkelijker maken. Dit doen wij helemaal met de hand volgens het oude ambacht, want zo kunnen we ons oog voor detail goed gebruiken om de kleinste randjes af te werken en de montage voor u zo simpel mogelijk gehouden.

Stel uw vraag over de buitenlamp

Wilt u meer weten over de buitenlamp? Neem gerust contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar met vakkundig advies. 

1