BLOG
Hier vind je onze blogs, we geven je graag tips over recepten, onze producten en andere Kettan gerelateerde trends.
Rookhout voor de barbecue, wat is het en hoe gebruik je het? In dit blogartikel vertellen wij je alles over rookhout voor de barbecue!
Pizza van de barbecue? Natuurlijk! Vooral kleine pizaatjes zijn onwijs leuk om te maken en natuurlijk ook om op te eten. Pizza op de barbecue is niet heel gebruikelijk, dus je kunt je gasten op een leuke manier verrassen. Want ja, wie is nu niet gek op pizza?! Het is eens iets anders, een pizza […]
Puntpaprika’s van de BBQ zijn echt fantastisch lekker! Al ben je op zoek naar een vegetarisch bijgerecht voor op de barbecue, dan zijn gevulde puntpaprika’s zeker de moeite waard om te proberen. Fris, knapperig en door de vele mogelijke combinaties voor iedereen lekker te maken, zelfs voor de fanatieke vleeseters. Benieuwd hoe je de lekkerste […]
Je barbecue aansteken, hoe doe je dat nu snel en veilig? De zomermaanden zijn aangebroken, dus hoog tijd voor gezellige barbecue-avonden met vrienden! Alleen niets is zo vervelend als je barbecue die niet goed aangaat wanneer je gasten en jijzelf honger hebben. Met deze tips hoef jij je nooit meer zorgen te maken al ga […]
Maïskolven op de barbecue zijn misschien wel het perfecte pre-toetje van de avond. Nog even lekker een frisse hap aan het eind van avond. Ook al zit je vol, voor maïskolven heb je altijd nog wel plek in je toetjesmaag! maïskolven op de barbecue zijn heerlijk met de welbekende kruidenboter of zeezoutboter, maar wist je […]
Ein-de-lijk, de zomer komt er weer aan! Hét seizoen waarin de achtertuinen en parken weer dienen als verzamelplaats van hongerige liefhebbers van een eeuwenoude hobby: barbecueën! Gezelligheid met lekker eten en drinken, iedere Nederlander houdt ervan. Heb jij al nagedacht over bbq ideeën voor 2021? Wij wel! En wij delen onze gedachten met je in […]
Wat is nu hét perfecte toetje van de barbecue? De één houdt van zoet, de ander van hartig, maar na een lange zit met vlees, vis en vegetarische gerechten van de barbecue, is een zoet toetje wat ons betreft het allerlekkerst dat er is! En wat precies? Dat leggen wij je uit in deze blog! […]
MOINKS balls mogen niet ontbreken op de barbecue. De naam moink is een combinatie van “moo” (koe) en “oink” (varken) en heeft zijn naam te danken aan, je raadt het vast al, dat het een combinatie van rundvlees en varkensvlees is. Het zijn heerlijk gekruide gehaktballetjes en omwikkeld met bacon. Hoe je het maakt? Wij […]
Heerlijk als bijgerecht op de barbecue: gegrilde groenten! Marineer ze van tevoren in een lekker sausje en je brengt nog meer smaak aan jouw groenten. En al die kleuren zien er ook nog een extra gezellig uit. Wat wil je nog meer?! Wij helpen je graag op weg de allerlekkerste gegrilde groenten op de BBQ […]
Voel jij je als een vis in het water als je aan het barbecueën bent? Dan kan een lekker visje niet ontbreken! Zalm is goed te combineren met andere gerechten en ingrediënten en op verschillende manieren te bereiden, bijvoorbeeld met kruiden, groenten en marinades. Heerlijk! In dit blogbericht vertellen wij je al onze tips hoe […]